Bevezető

Tisztelt Látogató!

Köszönöm, hogy megtiszteli weboldalamat a jelenlétével! Ezen az oldalon teszem közzé írásaimat, életrajzomat, tudományos munkáimat, kedvenc, saját készítésű filmjeimet interjúimat, riportjaimat, cikkeimet, fotóimat, és mindent, ami ahhoz szükséges, hogy aki szeretne, megismerhessen, megismerhesse munkásságomat. A feltöltés folyamatos, de rengeteg anyagról van szó, így elhúzódik, nézzen az oldalra néha, és mindig találni fog újdonságot. A weblap létrehozásának első számú oka, hogy tapasztalataim szerint, a tanfolyamaim résztvevői, nagyobb bizalommal vannak irántam, ha többet tudhatnak meg rólam. Igazából, én mindig annak a híve voltam, hogy nem kell rólam sokat tudni ahhoz, hogy egy kurzusomon valaki eredményesen végezzen, inkább saját magát kell megismerni, és bízni önmagában, akkor az eredmény önmagáért beszél. Fordítva is így gondolom, engem sem a munkásságom jellemez leginkább, a legfőbb mércém, mit gondolnak rólam gyermekeim. Munkáim legfőbb mércéje sem az, ki írta, vagy készítette őket, hanem hogy aki olvassa, nézi, mit érez, mit gondol közben.  Olvassák szeretettel amit itt találnak, és ne arra gondoljanak közben ki írta, hanem arra, mit akart mondani! J

Mindegy, ön milyen vallású, vagy milyen politikai nézeteket vall!! Én függetlenként élem az életemet, minden vallást tiszteletben tartok, a magam hitvilágáról nem beszélek, isten létéről, létezéséről, vagy nem létezéséről, nem vitatkozok senkivel. Tudományos munkáimból leszűrhető hogyan képzelem a világot, és mit hiszek. Politikáról szeretek vitatkozni, de soha nem veszekedni! Számomra a vita, érvek ütköztetése, és nem egymás meggyőzése. Próbálok minden politikai irányzatban, minden eszmében, felfedezni valami jót, és meglátni a hibáit is. Ez csakis úgy lehetséges, ha meghallgatom azt, aki dicséri, és elgondolkodok, ha ellenérveket hallok.

A rendszerváltás óta, sok politikai nézet fordult meg Magyarországon, és szinte mindben volt olyan, ami tetszett, és nem tetszett. Ez az első számú oka, hogy függetlenként politizálok. Politikai kampányokban is vettem részt, mint kommunikációs munkatárs, kampányvezető, és sok pártszervezet, vagy politikus köszönheti nekem elért eredményeit. Ami biztos, hogy egyetlen párt, vagy politikus sem képviselte még az én nézeteimet százszázalékosan. A szélsőségesek kivételével, mindenkiben látok jót. és értékeset, de egyik politikai irányzat sem tudott magával sodorni. Nem éreztem egyetlen párt gondolataiban, cselekedeteiben sem azt, hogy én szívvel-lélekkel tudom támogatni. Még akkor sem, amikor azokat a szlogeneket, kampányszövegeket, programokat írtam nekik, amikkel sok helyet nyertek már el. Mégis, mindegyikben látok támogathatót, minden pártban, politikusban találok olyasmit, amire szükség van a politikai életben. Ezen kettősséget, csak úgy tudom kezelni, hogy minden oldalt elfogadok, mindenkinek megadom a tiszteletet, ha jót tesz, dicsérem, ha valami olyasmit, amiben kételkedek, azt jelzem. Azt hiszem sok ilyen típusú független politikusra lenne szükség. Véleményem szerint, a parlamentben a képviselők legalább harminc százalékának kellene ilyen gondolkodásúnak lennie, hogy a parlament jól tudjon működni.

Gyakran kérdezik egymástól az emberek, mit gondolsz, számodra, vagy véleményed szerint, mi a legfontosabb? Mit kívánnál, ha lenne egyetlen kívánságod? Én azt gondolom, az én válaszom, a boldogság. Miért nem a világbéke, az egészség, vagy a család? Egyszerű a válasz. A boldog ember egészségesebb, és a beteg ritkán boldog, szóval ha boldogságot kívánok nektek, azzal jó egészséget is kívántam mindenkinek. Globálisan nézve, a világbéke, soha nem jöhet el, amíg nem boldog minden ember, és egy békés világban, mindenki sokkal boldogabb, szóval amikor boldogságot kívánok a világba, békességet is kívántam mindenkinek. Egy békés világban, ahol mindenki egészséges és boldog, előbb észrevesszük a természet szépségeit, figyelmesebbek lennénk a környezetünkkel szemben, így amikor boldogságot kívánok mindenkinek, egy zöldebb, és természetesebb világot is kívántam nektek. Az igazi boldogsághoz kell a család, mert abban teljesedik ki az egyén, és abban teljesedik be az ember sorsa, így amikor boldogságot kívántam nektek, akkor családot is kívántam mindenkinek. A boldogság az egyetlen olyan kívánság, amivel minden más vele jár. A boldog embernek nem jár az esze a pénzen, a vagyonon, a többi ember elnyomásán, hatalmon, a boldog ember nem irigy, ezért jó szívvel kívánok boldogságot azoknak is, akik ezen dolgok miatt nem boldogok! A boldog ember megvilágosodik, meglátja a különbséget jó és rossz között. Igen, tudom, sok ember hiszi azt, hogy boldog, mert mindent megszerzett már, mert mindenki felett gondolja magát, mert boldoggá teszi ha bánthat vagy elnyomhat másokat, de ők nem boldogok, csak azt hiszik, hogy azok, ezért nekik kívánok a legerősebben boldogságot, hogy lássák, mennyre nem tudták eddig, mit is jelent az! Az élet rövid, a magunkkal vihető dolgok listája pedig rövid! A boldogság rajta van! Lehet, hogy egy boldog életet nehezebb lesz itthagyni a végén, de valahogy mégis elégedettséget adhat majd, hogy nem fecsérelted el ezt az egyetlen lehetőséget, és nem végigharcoltad, hanem végigörülted! Szóval legyen ez az én egyetlen kívánságom az aranyhal felé, "Legyen mindenki nagyon nagyon boldog"! Az aranyhal pedig ússzon tovább.