A modern televíziózás tudománya. Online televíziók gazdasági előnyei

A Modern Televíziózás egyértelműen önszabályozott, befolyásolhatatlan iránya, az online tv, ennek okán 2011 legjobb befektetési lehetősége lesz ezek beindítása, és működésük oktatása, amire a Riport tv csoportot létrehoztam. Ennek okai a következők:

 

 1. a médiafogyasztók 45 % arányban interneteznek.
 2. a Fiatalok, 14-24 éves kor között, 95 % arányban interneteznek.
 3. a jelenlegi reklámfelvevő piac célközönsége, illetve annak az a szegmense, aki nem internetezik, folyamatosan kiöregszik a fogyasztói körből, illetve kihal.
 4. az öt-tíz év múlva vagy már azon belül fogyasztóvá válók, számítógéppel a kezükben nőnek fel.
 5. A jövő fogyasztói, a buszon, villamoson rendelik meg, /nagy számban már ma is/ mobil internet segítségével a termékeket.
 6. A csomagküldő szolgáltatások, a jövő kereskedői, hiszen egy-két darab terméket, postán, fillérekért, gyorsan megkap a megrendelő, akár Kínából, vagy Koreából, aki egyébként online rendelés esetén, további kedvezményekhez jut.
 7. az online csatornákon, olyan reklámfelületeket lehet elhelyezni, melyek a film közben leadott reklámban szereplő terméket, azonnal megrendelhetővé teszi, így nem vész el az impulzus, ami vásárlásra, vagy szerződéskötésre sarkall.
 8. banki, biztosítási, illetve tőzsdei termékeket, azonnali összehasonlítással, nagyobb biztonsággal rendelnek interneten, ezért az ott elhelyezett reklám, egyértelműen előbb sarkall szerződéskötésre, hiszen a képernyő mellett ott a link, melyen azonnal tájékozódhat a fogyasztó.
 9. Azok a fiatalok, akik most tanulják a médiafogyasztást, azt a pénzt, amit tiniként hamburgerre költenek, öt-tíz év múlva arra fogják költeni, amiről most kapnak a közösségi portálok és az online tartalmak mellé információt, hiszen az itt kapott impulzusok fognak beégni a tudatalattijukba. Példának említhető, a kötelező felelősségbiztosítás és a Netrisk, aki az első igazi nagy online siker volt, de akár a politikai választásokon 2009-2010 években a világon bárhol jól szereplő pártok is.
 10. az új gyártású, mp4 dekóderes televízió készülékek, éppúgy alkalmasak már az online csatornák befogadására, mint a kábelesre, így az online tartalom, a kábel, a közműsor-szolgáltató, és a kereskedelmi csatornák mellett is megjelenik, kényelmesen, ágyból, távirányítóval.
 11. az online csatornákon elhelyezett hirdetés nem marad meg egy ország határain belül, és nincs kábelszolgáltatóhoz kötve.
 12. az online televízió működési költsége alapvetően is töredéke a hagyományos televíziózás belekerülési költségének, és szinte korlátlanul több emberhez jut el, ezáltal a legköltséghatékonyabb hirdetési felület is egyben.
 13. az online hirdetések eredményessége pontosabban mérhető, külön erre szakosodott cégek bevonása nélkül is.
 14. az egyik legfontosabb, hogy már a nem online csatornák is terelik nézőik figyelmét az online felületeik felé, nem gondolva arra, hogy ha már felmennek a hálóra, onnan egy pillanat alatt elcsalhatóak más oldalakra, ezzel csökkentik saját nézőik számát.
 15. a jól felépített online csatorna megél kábelen is, de ez fordítva nem igaz.
 16. A Modern Televíziózás egyetlen útja, a felületek teljes mértékű összemosódása, úgy az írott, a videós, és a rádiós médiákat is beleértve, hiszen ezt online webes felületen, három az egyben tudjuk szolgáltatni.
 17. a mobiltelefonok és a laptopok közötti különbség szinte már jelentéktelen, így az online csatorna a fogyasztó zsebében van, és minden körülmények között magával hordja, ezáltal otthon is azt fogja nézni, amit egész nap elért, és ez az online tv lesz.
 18. Végül a legfontosabb, hogy még senki nem hozta létre az ideális online televíziót, ezáltal azok működtetését sem tudják korrektül oktatni, rajtunk kívül, nem is oktatja senki, így a Riport Tv csoport beindítása, 2011 év legnagyobb üzleti fogása lehet.
 19. a mobilszolgáltatók bevonásával, azonnali több milliós nézőszámra lehet szert tenni.
 20. az online csatorna rugalmas, azonnal követni képes a piac és technikai változásokat.

 

Imre Dezső 2011-01-22

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates